Monthly Archives: december 2012

Origineel is het wel, ja.

Reclamebudget op? Geen geld of ideeën voor een filmpje? Geen probleem! Laat je medewerkers een bekend nummer inzingen en laat de magazijnier filmen! Dat moeten ze hebben gedacht bij Decathlon, althans zij die werken in Saint-Dié in Frankrijk. Decathlon is is een Franse keten in sportmaterialen die vooral in Europa zeer groot is. Maar ze zitten ook in de rest van de wereld. Ze hebben de oversteek naar de Verenigde Staten gemaakt maar dat project werd stopgezet in 2006. Desalniettemin is de keten bij ons zeer populair: goedkopere en duurdere sportmaterialen, voor elk wat wils en voor elk budget. Winkelen daar doe je doelbewust. Maar met de eindejaarsperiode in zicht, dachten deze mensen nog wel een graantje mee te pikken.

Een sporttruitje voor de papa die graag fietst? Of een paar in-line skates voor het jongere nichtje? Allemaal te vinden bij Decathlon!

Low budget, goed moment om dit de wereld in te sturen: perfect zou je denken. Ware het niet dat de mensen in het filmpje absoluut niet kunnen zingen… 😀 Het is zo erg dat het om te lachen wordt. Ik zou het persoonlijk niet beter doen, maar goed, ik zet dan ook niets zelf gezongen op het internet.

Hieronder het filmpje. Zet het geluid niet te hard. 😉 En ach, het is het idee dat telt, toch? Dit wordt volgens mij een internethit!